Skip to main content
Beestenboelpasta met tomatensaus en kruidenkaas

Beestenboelpasta met tomatensaus en kruidenkaas

Vrolijk eten op een drukke dag

3.5
(1,4K)

Deze traditionele, vegetarische pasta is perfect voor een drukke dag want we hebben de groente al voor je voorgesneden. De kruidenkaas is niet alleen erg lekker maar je maakt er de pasta ook romig mee. De verschillende snijwijzen van deze Italiaanse groentemix maken dit gerecht tot een kleurrijk feestje op het bord.

Labels:
Kindvriendelijk
Veggie
Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Selderij

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Italiaanse groentemix

(Kan bevatten: Selderij)

½ tl

Verse tijm

(Kan bevatten: Selderij)

1 tl

Paprikapoeder

½ blik(ken)

Tomatenblokjes

90 gram

Beestenboelpasta

(Bevat: Gluten)

50 gram

Kruidenkaasblokjes

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 leaves

Vers basilicum

(Bevat: Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Groentebouillon

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)613 kcal
Energie (kJ)2564.8 kJ
Vetten19 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten84 g
Vezels10 g
Eiwitten23 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Wok met deksel

Instructies

1

Kook 375 ml water per persoon in een pan met deksel voor de pasta. Snijd of pers de knoflook fijn.

Voeg de paprikapoeder toe.
2

Smelt de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en fruit de knoflook 1 minuut op laag vuur. Voeg de Italiaanse groentemix, tijm en paprikapoeder toe en roerbak 2 minuten op middelmatig vuur.

Voeg de tomatenblokjes toe.
3

Voeg de tomatenblokjes en 25 ml water per persoon toe aan de wok of hapjespan en verkruimel het bouillonblokje erboven. Dek de pan af en laat 6 – 8 minuten koken op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

4

Kook ondertussen de beestenboelpasta 6 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Voeg de beestenboelpasta toe.
5

Roer de helft van de kruidenkaas door de tomatensaus en roer tot deze is gesmolten. Voeg daarna de beestenboelpasta toe en verhit nog 1 minuut.

Garneer met de overige kruidenkaas.
6

Scheur de basilicum grof. Verdeel de beestenboelpasta over de borden en garneer met de overige kruidenkaas en de basilicum.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders