Skip to main content
Beestenboelpasta met tomatensaus en kruidenkaas

Beestenboelpasta met tomatensaus en kruidenkaas

Vrolijk eten op een drukke dag

3.5
(1,4 k)

Deze traditionele, vegetarische pasta is perfect voor een drukke dag want we hebben de groente al voor je voorgesneden. De kruidenkaas is niet alleen erg lekker maar je maakt er de pasta ook romig mee. De verschillende snijwijzen van deze Italiaanse groentemix maken dit gerecht tot een kleurrijk feestje op het bord.

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Végé
Allergènes:
Gluten
Lait (contient du lactose)
Céleri

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation25 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

1 pièce(s)

Gousse d'ail

200 g

Mélange de légumes italiens

(Peut contenir : Céleri)

½ cc

Thym frais

(Peut contenir : Céleri)

1 cc

Paprika en poudre

½ boîte(s)

Cubes de tomates

90 g

Pâtes animaux

(Contient: Gluten)

50 g

Dés de fromage aux herbes

(Contient: Lait (contient du lactose))

1 leaves

Basilic frais

(Contient: Céleri)

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Beurre

(Contient: Lait (contient du lactose))

¼ pièce(s)

Bouillon de légumes

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories613 kcal
Énergie (kJ)2564.8 kJ
Graisses19 g
Graisses saturées11 g
Glucides84 g
Fibres alimentaires10 g
Protéines23 g

Ustensiles

Poêle avec couvercle
Cocotte avec couvercle
Wok avec couvercle

Instructions

1

Kook 375 ml water per persoon in een pan met deksel voor de pasta. Snijd of pers de knoflook fijn.

Voeg de paprikapoeder toe.
2

Smelt de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en fruit de knoflook 1 minuut op laag vuur. Voeg de Italiaanse groentemix, tijm en paprikapoeder toe en roerbak 2 minuten op middelmatig vuur.

Voeg de tomatenblokjes toe.
3

Voeg de tomatenblokjes en 25 ml water per persoon toe aan de wok of hapjespan en verkruimel het bouillonblokje erboven. Dek de pan af en laat 6 – 8 minuten koken op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

4

Kook ondertussen de beestenboelpasta 6 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Voeg de beestenboelpasta toe.
5

Roer de helft van de kruidenkaas door de tomatensaus en roer tot deze is gesmolten. Voeg daarna de beestenboelpasta toe en verhit nog 1 minuut.

Garneer met de overige kruidenkaas.
6

Scheur de basilicum grof. Verdeel de beestenboelpasta over de borden en garneer met de overige kruidenkaas en de basilicum.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes