
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
200
Mélange pour pancakes à l'américaine
(Contient: Gluten)
1
Œuf de poule
(Contient: Œuf)
1
Confiture de cerises
30
Raisins secs jaunes
(Contient: Anhydride sulfureux et sulfites)
120
Lait
(Contient: Lait (contient du lactose))
2
Beurre
(Contient: Lait (contient du lactose))

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe.

Smelt de roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes.

Smeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met de rozijnen.