Skip to main content
Zweedse crackers met zachte geitenkaas en kersenjam

Zweedse crackers met zachte geitenkaas en kersenjam

3.2
(52)
Allergenen:
Gluten
Sesamzaad
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

12 plak(ken)

Komkommer

6

Crackers

(Bevat: Gluten, Sesamzaad)

50 gram

Verse geitenkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 jar

Kersenjam (potje)

2

Appelsien

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

1

Snijd de komkommer in plakken.

2

Beleg 2 crackers per persoon met de zachte geitenkaas en 6 plakjes komkommer. Bestrooi naar smaak met peper en zout.

3

Beleg 1 crackers per persoon met de kersenjam.

4

Serveer met de mandarijnen of eet deze later op de dag.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders