Pulled chicken wraps met koolsla
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled chicken wraps met koolsla

Pulled chicken wraps met koolsla

met veldsla en kruidige zure-roomsaus

Deze pulled chicken wraps zijn koud ook heerlijk. Bewaar wat je over hebt en gebruik het de volgende dag om wraps te maken om onderweg van te genieten.

Labels:
Familie
Allergenen:
Tarwe
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

¾ stuk(s)

Ui

½ zakje(s)

Mexicaanse kruiden

25 gram

Biologische zure room

100 gram

Pulled chicken

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Tarwe)

100 gram

Rode kool, witte kool en wortel

25 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

40 gram

Rucola en veldsla

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

1 tl

Extra vierge olijfolie

½ el

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)774 kcal
Energie (kJ)3237 kJ
Vetten48 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers10 g
Vezels8.3 g
Eiwitten30 g
Zout3 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan met deksel
Aluminiumfolie
Saladekom

Instructies

Préparer
1

Préchauffez le four à 180°C. Coupez l’oignon rouge en demi-rondelles. Mélangez la crème aigre, la moitié des épices mexicaines et 1 cc d’eau par personne dans le bol. Mélangez le tout pour obtenir une sauce, puis réservez.

Tip: Je kunt de tortilla's ook zonder oven opwarmen. Bak ze dan kort één voor één in een koekenpan vlak voor serveren.

Cuire le poulet effiloché
2

Faites chauffer 1/2 cs d’huile de tournesol par personne dans la poêle. Faites-y cuire l’oignon 1 à 2 minutes. Ajoutez le poulet effiloché et le reste d'épices mexicaines, couvrez et faites cuire le tout 4 à 6 minutes à feu à moyen-vif. Enveloppez les tortillas dans une feuille d’aluminium et passez-les 3 à 5 minutes au four.

Préparer la salade de chou
3

Dans le saladier, mélangez, par personne : 1/2 cs de vinaigre de vin blanc et 1 cc d’huile d’olive vierge extra. Ajoutez le chou rouge, le chou blanc, la carotte et la mayonnaise. Mélangez bien le tout, puis salez et poivrez au goût.

Servir
4

Garnissez les tortillas de poulet, mâche, salade de chou et sauce à la crème aigre. Présentez le reste de la mâche et de la salade de chou en accompagnement.