
Sesamolie is geliefd om zijn rijke, nootachtige smaak en niet weg te denken uit de Aziatische keuken. Sesamolie wordt vaak gebruikt om gerechten af te maken, maar kan ook worden gebruikt als bakolie, vooral in recepten waarbij op lage temperatuur wordt gebakken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Sugarsnaps
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Jasmijnrijst
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
1 stuk(s)
Kipfilet
¼ stuk(s)
Limoen
1 el
Bloem
50 ml
Zoutarme kippenbouillon
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Zoutarme] sojasaus
1 tl
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Pikante rode saus [zoals sriracha]
naar smaak
Peper en zout



