
Wist je dat aardappelen meer vitaminen behouden als je ze met schil en al kookt? Daarnaast bespaart dit jou ook nog eens tijd, over een win-winsituatie gesproken!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Plantaardige schnitzel met cornflakes
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten Kan bevatten: Mosterd)
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Broccoli
50 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
100 gram
Sperziebonen
½ el
Bloem
1 el
[Plantaardige] boter
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



Tip: Is de saus te dun? Voeg dan weer dezelfde hoeveelheid bloem toe, roer goed door en laat nog 2 - 3 minuten indikken. Is de saus te dik? Voeg dan een klein beetje extra water toe.
