
Vanavond staat er een steak op het menu. Je serveert hem met de zwarte-pepersaus in je box.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Zwartepepersaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Ui
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ stuk(s)
Komkommer
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
1.5 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Verdeel de ui dan over de hele pan. Bak in de volgende stap de biefstuk in een tweede pan.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!


Tip: Heb je meer tijd? Rooster dan de pompoenpitten. Verhit een pan zonder olie op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen.