
Speciaal ingrediënt in je box! De varkensworst van Brandt & Levie. Hier gaan ze voor kwaliteit. De varkens groeien op bij bevriende boeren op Nederlandse bodem.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Pompoenblokjes
75 gram
Risottorijst
100 gram
Spinazie
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Varkensworst met majoraan en knoflook
¾ el
Olijfolie
1 el
Wittewijnazijn
300 ml
Zoutarme kippenbouillon
¼ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout

Tip: Van de andere helft van de pompoen maak je een puree voor door de risotto. Je kunt er ook voor kiezen om alle pompoenblokjes in de oven te bakken. Sla dan stap 4 over.




Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam wat bijdraagt aan een energiek gevoel.
