Entrecote wordt gewaardeerd om zijn dooradering - de vetstrepen die smelten tijdens het koken - waardoor dit stuk vlees extra sappig en mals is.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Entrecote
75 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
190 gram
Rode kerstomaten
½ stuk(s)
Sjalot
20 gram
Rucola
¼ zakje(s)
Gedroogde tijm
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Pistachenoten
(Bevat: Noten, Pistachenoten Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Pinda's)
300 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
[Plantaardige] boter
1 el
Olijfolie
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout