
Zeebaars is een zoutwatervis die qua smaak en textuur lijkt op kabeljauw. De vis bevat veel eiwitten, weinig calorieën en is een uitstekende bron van omega 3-vetzuren.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
120 gram
Zeebaarsfilet
(Bevat: Vis)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
150 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Pruimtomaat
1 stuk(s)
Avocado
½ stuk(s)
Limoen
¼ stuk(s)
Rode peper
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
25 gram
Citroenmayo met zwarte peper
(Bevat: Ei, Mosterd, Soja)
25 gram
Bloem
3 el
Zonnebloemolie
½ el
Olijfolie
30 ml
Water
naar smaak
Peper en zout


Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan de laatste 2 - 3 minuten mee met de vis.


Weetje: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft hierdoor een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden.