
Deze falafelballetjes zijn gemaakt van kikkererwten en gekruid met komijn, knoflook en koriander. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink en vitamine B12!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Falafel
(Kan bevatten: Haver, Mosterd, Soja, Tarwe, Gerst, Gluten)
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
stuk(s)
Komkommer
25 gram
Radicchio en romaine
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
2 stuk(s)
Pitabroodje
(Bevat: Gluten, Tarwe)
1.5 el
Olijfolie
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout

Conseil : Vous préchauffez le four pour y réchauffer le pain pita plus tard, mais vous pouvez aussi choisir de le faire au grille-pain.

Conseil : Vous servez l'oignon cru. Si vous ne l’appréciez pas ainsi, faites-le cuire avec l'aubergine.

