.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
100 gram
Mini-romatomaten
25 gram
Geraspte Goudse kaas
25 gram
Kruidenroomkaas
5 gram
Vers basilicum
10 gram
Walnootstukjes
Spaghetti
¼ stuk(s)
Citroen
Spinazie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Breng in een pan met deksel ruim water aan de kook voor de trottole tricolore. Snipper de rode ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de courgette met een grove rasp. Halveer de mini-romatomaten.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelmatig vuur en bak de rode ui en knoflook 2 - 3 minuten. Voeg de mini-romatomaten toe en bak nog 3 - 4 minuten mee. Voeg de geraspte courgette toe en bak 3 - 4 minuten.
Meng ondertussen in een kleine kom de helft van de kaas met de kruidenroomkaas en de pesto vinaigrette. Snijd het rode basilicum fijn. Maak ondertussen in een andere kleine kom een topping door de rest van de kaas, walnootstukjes en het basilicum te mengen. Bewaar deze voor de garnering.
Voeg de pasta, het kruidenroomkaasmengsel en 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon toe aan de pan met groenten. Meng alles goed door en breng indien nodig op smaak met peper en zout.