
Couscous, uit de Noord-Afrikaans keuken, ziet er misschien uit als een graan, maar het is eigenlijk een soort kleine pasta gemaakt van griesmeel! Het is snel klaar en absorbeert perfect de smaak van elk gerecht.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
40 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine)
100 gram
Bloemkoolrijst
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Mini-komkommer
20 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Kippendijreepjes
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
20 gram
Yoghurtdressing
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Mosterd)
90 ml
Zoutarme kippenbouillon
½ el
[Plantaardige] boter
25 ml
Water
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!
