Skip to main content

Mexican steak salad

with avocado and tomato

Labels:
Caloriebewust

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd30 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Biefstukreepjes

225 gram

Zoete aardappel

½ stuk(s)

Wortel

1 stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Avocado

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ zakje(s)

Mexicaanse kruiden

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten: Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] mayonaise

½ el

Olijfolie

½ tl

Wittewijnazijn

1 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2526 kJ
Energie (kcal)604 kcal
Vetten26.4 g
waarvan verzadigd3.7 g
Koolhydraten60.2 g
waarvan suikers21.9 g
Vezels11.4 g
Eiwitten28.9 g
Zout1.2 g
Potassium596.5 mg
Calcium46.5 mg
Iron0.4 mg

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier
Kleine kom
Koekenpan

Instructies

1
2
3
4
5
6

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders