Skip to main content
Mango met zelfgemaakte granola

Mango met zelfgemaakte granola

3.6
(64)

Deze keer maak je de granola zelf. Je bakt het namelijk met bruine suiker, sesamolie en een beetje zout in de oven.

Allergenen:
Gluten
Noten
Sesamzaad
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Lupine
Ei
Pinda's
Soja
Zwaveldioxide en sulfiet

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

120 gram

Granola

(Bevat: Gluten, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Lupine, Ei, Pinda's, Soja)

1 stuk(s)

Mango

100 gram

Labne

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)

10 ml

Sesamolie

(Bevat: Sesamzaad)

Zelf toevoegen

50 gram

Bruine suiker

snufje

Zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)497 kcal
Energie (kJ)2079.4 kJ
Vetten34 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten33 g
Vezels8 g
Eiwitten16 g

Benodigdheden

Oven
Bakpapier
Bakplaat

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 150 graden.

Meng de granola met de bruine suiker, een snufje zout en sesamolie.
2

Meng de granola met de bruine suiker, een snufje zout en sesamolie. Verdeel dit over een bakplaat met bakpapier en bak 30 minuten in de oven.

Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees klein.
3

Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees klein.

Laat de granola afkoelen, verbrokkel het in kleine stukjes en bestrooi hiermee de mango.
4

Laat de granola afkoelen, verbrokkel het in kleine stukjes en bestrooi hiermee de mango. Garneer met de Turkse yoghurt.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders