
Deze keer maak je de granola zelf. Je bakt het namelijk met bruine suiker, sesamolie en een beetje zout in de oven.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
120 gram
Granola
(Bevat: Gluten, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Lupine, Ei, Pinda's, Soja)
1 stuk(s)
Mango
100 gram
Labne
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)
10 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
50 gram
Bruine suiker
snufje
Zout
Verwarm de oven voor op 150 graden.

Meng de granola met de bruine suiker, een snufje zout en sesamolie. Verdeel dit over een bakplaat met bakpapier en bak 30 minuten in de oven.

Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees klein.

Laat de granola afkoelen, verbrokkel het in kleine stukjes en bestrooi hiermee de mango. Garneer met de Turkse yoghurt.