
Paksoi heeft een lichtzoete, mosterdachtige smaak en een knapperige textuur. Het is een veelzijdige groente die in allerlei gerechten kan worden verwerkt, zoals soepen, salades en wokgerechten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
75 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Paksoi
¾ stuk(s)
Wortel
10 gram
Pikante honingpinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Sesamzaad, Noten)
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
⅔ stuk(s)
Gele wortel
100 gram
Kipfilethaasjes
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
¾ el
Zonnebloemolie
100 ml
Water voor de rijst
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout

Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de rijst te snel droogkookt.

Tip: Snijd de paksoi eventueel in grovere stukken zodat deze wat meer textuur behoudt tijdens het bakken.

