
Pesto komt oorspronkelijk uit de Italiaanse stad Genua, de hoofdstad van de regio Ligurië. De pesto die we nu kennen werd voor het eerst beschreven in een kookboek in 1863, maar het gaat terug tot in de tijd van de Romeinen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
20 gram
Pesto genovese
(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
⅓ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.

