Skip to main content
Hertenbiefstuk met zwarte knoflook

Hertenbiefstuk met zwarte knoflook

250 g | 2 porties

5.0
(4)

Hertenbiefstuk, vaak omschreven als het haasje van het hert. Een echte delicatesse onder de wildliefhebbers. In combinatie met de zwarte knoflook, die een unieke en zachte smaak met zich meebrengt, serveer je zo een echte smaaksensatie!

Allergenen:
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

250 gram

Hertenbiefstuk

(Bevat: Soja)

Voedingswaarden

Energie (kJ)764 kJ
Energie (kcal)183 kcal
Vetten7.1 g
waarvan verzadigd1.6 g
Koolhydraten0.5 g
waarvan suikers0.3 g
Eiwitten24.9 g
Zout1.3 g

Instructies

1

INGREDIENTEN: hertenvlees (94%), koolzaadolie, zeezout, specerijen, sojasaus (water, SOJAbonen, keukenzout, suiker), koolzaadolie (geheel gehard), knoflook zwart, kruidenextract

BEWAREN EN GEBRUIK: Haal de hertenbiefstuk een half uur van tevoren uit de koelkast. Voeg 1/2 el roomboter per persoon toe aan een koekenpan. Leg, zodra de roomboter goed heet is, de hertenbiefstuk in de koekenpan en bak 3 - 4 minuten per kant, of tot de gewenste gaarheid (zie tip). Haal de hertenbiefstuk uit de pan en laat rusten in aluminiumfolie.
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant
Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Na openen binnen 1 dag consumeren.


HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders