Skip to main content
Halfvolle yoghurt met havermout

Halfvolle yoghurt met havermout

Met cranberry-pittenmix en blauwe druiven

3.8
(50)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

50 gram

Blauwe druiven, pitloos

300 ml

Biologische halfvolle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

60 gram

Havermout

(Bevat: Gluten)

50 gram

Cranberry-pittenmix

(Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)336 kcal
Energie (kJ)1405.8 kJ
Vetten13 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten38 g
Vezels3 g
Eiwitten14 g

Instructies

1

Snijd de druiven doormidden. Meng de druiven met de halfvolle yoghurt en de havermout in de ontbijtkommen. Bestrooi met de cranberry-pittenmix.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders