Deze falafelballetjes zijn gemaakt van kikkererwten en gekruid met komijn, knoflook en koriander. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink en vitamine B12!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Zoete aardappel
125 gram
Bloemkool
½ stuk(s)
Courgette
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
80 gram
Falafel
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Biologische volle yoghurt
5 gram
Verse bladpeterselie
40 gram
Volkoren couscous
½ tl
Suiker
1 el
Water
½ el
Wittewijnazijn
1.5 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] mayonaise
90 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan mee met de falafel.