
Door de rijst in kokosmelk te koken krijgt het een zoete, subtiele kokossmaak. Het verrijkt de rijst ook met gezonde vetten, vitaminen, mineralen en vezels.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 ml
Kokosmelk
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Komkommer
½ bosje(s)
Radijs
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
2.5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Citroen
20 gram
Kimchisaus
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Suiker
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



