
Turkse kisir is een frisse salade op basis van bulgur met verse kruiden en frisse tomaten. Wij serveren dit gerecht met een romige labne en knapperige pitabroodjes.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja)
2 stuk(s)
Tomaat
¼
Tomatenpuree
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
¼ stuk(s)
Citroen
60 gram
Labne
0.96 stuk(s)
Pitabroodje
¼ head
Botersla
1 stuk(s)
Lente-ui
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie

Tip: Let jij op je zoutinname? Bereid dan de helft van de benodigde hoeveelheid bouillon en vul aan met dezelfde hoeveelheid kokend water.

Tip: Houd je van pittig? Voeg dan nog 1 tl sambal per persoon toe.

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 2/3 van de bulgur. De overige bulgur kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
