
Wist je dat hoewel cherrytomaten klein zijn, ze een hoger vitaminegehalte hebben dan de gewone tomaat? Zo bevatten ze een hoog gehalte bètacaroteen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Rode ui
190 gram
Rode kerstomaten
20 gram
Veldsla
1 stuk(s)
Boomstammetje
⅓ stuk(s)
Prei
2.5 tl
Mosterd
½ tl
Witte balsamicoazijn
5 ml
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
0.1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Suiker

Tip: Door de aardappelen in bouillon te koken en ook weer af te gieten, voeg je extra smaak toe, maar blijft het zoutgehalte laag. Lekker én in balans!



Tip: Houd eventueel een deel van de veldsla apart om mee te garneren.