Biefstukreepjes met volkoren noedels
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Biefstukreepjes met volkoren noedels

Biefstukreepjes met volkoren noedels

met zoete Aziatische saus, Oosterse groentemix en gomasio

Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.

Allergenen:
Vis
Tarwe
Soja
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Kogelbiefstuk

5 ml

Vissaus

(Bevat Vis)

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

gram

Groentemix: paprika, prei, wortel en kool

200 gram

Oosterse wokmix

50 gram

Volkoren noedels

(Bevat Tarwe)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

½ zakje(s)

Gomasio

(Bevat Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

[Zoutarme] ketjap manis

½ el

[Plantaardige] boter

½ el

Zonnebloemolie

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Voedingswaarden

Energie (kcal)554 kcal
Energie (kJ)2318 kJ
Vetten18 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers19 g
Vezels8.4 g
Eiwitten38 g
Zout3 g

Benodigdheden

Kom
Wok of hapjespan
Aluminiumfolie
Pan met deksel
Wok of hapjespan
Koekenpan

Instructies

Mariner la viande
1

Dans la casserole, portez une bonne quantité d'eau à ébullition pour les nouilles. Sortez le bœuf du réfrigérateur pour qu’il soit à température ambiante. Dans le bol, mélangez la viande, le nuoc-mâm et la ketjap. Couvrez de papier aluminium et réfrigérez jusqu'au service. Faites chauffer 1/2 cs d’huile de tournesol par personne à feu moyen-vif dans le wok ou la sauteuse. Faites-y cuire le mélange de gingembre, d’ail et de piment rouge 1 minute.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de vissaus en spoel de noedels voor gebruik af in een vergiet. Voeg eventueel aan tafel nog een beetje vissaus toe naar smaak.

Cuire les légumes
2

Ajoutez le mélange de légumes oriental au wok ou à la sauteuse et faites-les cuire 4 à 6 minutes. Pendant ce temps, faites cuire les nouilles 3 à 4 minutes dans la casserole, à couvert. Ensuite, égouttez-les et ajoutez-les, ainsi que la sauce asiatique douce aux légumes. Mélangez bien. Faites chauffer le tout 2 minutes de plus.

Couper le rumsteak
3

Faites chauffer 1/2 cs de beurre par personne à feu moyen-vif dans la poêle. Une fois que la poêle est bien chaude, ajoutez-y le rumsteak. Faites-les cuire 2 minutes de chaque côté. Retirez le rumsteak de la poêle, déposez-le sur la planche à découper et coupez-le en fines lanières.

Tip: 1: Houd je van rosé? Bak dan 2 minuten op de ene kant en nog 1 minuut op de andere kant.

2: Snijd de entrecote tegen de draad van het vlees in. Zo verkort je de spiervezels van het vlees en krijg je een malser hapje.

Servir
4

Servez les nouilles aux légumes dans des assiettes creuses. Disposez les morceaux de bœuf par-dessus. Garnissez avec le gomasio.