Bananensmoothie

Bananensmoothie

Met peer, havermout en Griekse yoghurt

star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.1 / 4van de 24 beoordelingen
Lees meer
Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Peer

1 stuks

Banaan

75 g

Havermout

(BevatGlutenbevattende granen)

150 g

Griekse yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

20 g

Pompoenpitten

(Kan sporen van allergenen bevatten)

Water

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)1656.864 kJ
Energie (kcal)396 kcal
Vetten12.0 g
waarvan verzadigd4.0 g
Koolhydraten48 g
Vezels5 g
Eiwitten12 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Staafmixer of blender
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Schil de peer (conference), verwijder het klokhuis en snijd klein. Snijd de banaan in plakken.

2

Meng het fruit met de havermout en Griekse yoghurt in een blender of hoge kom met staafmixer en mix tot een dikke smoothie. Verdun eventueel met een scheutje water.

3

Verdeel de smoothie over de kommen en garneer met de pompoenpitten.