
Je brengt deze schotel op smaak met furikake, een Japans specerij van gedroogde vis en groenten met zeewier, sesamzaadjes en zout.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
50 gram
Brede rijstnoedels
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Paprika
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
15 gram
Ponzu
(Bevat: Soja, Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet)
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Pikante rode saus
½ el
[Plantaardige] boter
2 tl
Ketjap of zoete sojasaus
1 el
Water
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



