HelloFresh
Verse spaghetti met prei en spek

Verse spaghetti met prei en spek

met romige saus van bospaddenstoelenpesto

QUICK & EASY
Lees meer

.

Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Prei

250 g

Champignons

1 stuks

Knoflookteen

250 g

Spaghetti

(BevatGlutenbevattende granen)

50 g

Spekblokjes

100 ml

Slagroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

80 g

Bospaddenstoelenpesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3933 kJ
Energie (kcal)940 kcal
Vetten57.0 g
waarvan verzadigd17.0 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers6.0 g
Vezels8 g
Eiwitten27 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng in twee pannen met deksel water met een snuf zout aan de kook.Snijd de prei in dunne ringen.Snijd de champignons in kwarten.Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Kook de verse spaghetti in een van de pannen, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

3

Verhit ondertussen 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de spekblokjes, prei, champignons en knoflook 6 - 8 minuten.Voeg de verse spaghetti, de helft van de bospaddenstoelenpesto en slagroom toe aan de pan. Roer goed en verhit nog 1-2 minuten.

4

Verdeel de pasta over de borden en verdeel de rest van de bospaddenstoelenpesto over de pasta.