Verse spaghetti met prei en spek
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse spaghetti met prei en spek

Verse spaghetti met prei en spek

met romige saus van bospaddenstoelenpesto

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergenen:
Gluten
Tarwe
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Prei

125 gram

Champignons

1 stuk(s)

Knoflookteen

125 gram

Verse spaghetti

(Bevat Gluten, Tarwe, Eieren)

25 gram

Spekreepjes

50 ml

Room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Bospaddenstoelenpesto

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)940 kcal
Energie (kJ)3933 kJ
Vetten57 g
waarvan verzadigd17 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers6 g
Vezels5.5 g
Eiwitten27 g
Zout1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1

Breng in een pan met deksel water met een snuf zout aan de kook.Snijd de prei in dunne ringen.Snijd de champignons in kwarten.Pers de knoflook of snijd fijn.

Koken
2

Kook de verse spaghetti, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

Spek bakken
3

Verhit ondertussen 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de spekblokjes, prei, champignons en knoflook 6 - 8 minuten.Voeg de verse spaghetti, de helft van de bospaddenstoelenpesto en slagroom toe aan de pan. Roer goed en verhit nog 1-2 minuten.

Serveren
4

Verdeel de pasta over de borden en verdeel de rest van de bospaddenstoelenpesto over de pasta.