Verse spaghetti met prei en spek
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse spaghetti met prei en spek

Verse spaghetti met prei en spek

met romige saus van bospaddenstoelenpesto

Les ingrédients ne changent pas et la préparation reste la même que celle indiquée sur votre fiche recette.

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Prei

125 gram

Champignons

½ stuk(s)

Knoflookteen

125 gram

Spaghetti

(Bevat Gluten Kan bevatten Soja, Eieren, Mosterd, Lupine)

25 gram

Spekblokjes

50 ml

Slagroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Bospaddenstoelenpesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten Kan bevatten Selderij, Pinda's)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)940 kcal
Energie (kJ)3933 kJ
Vetten57 g
waarvan verzadigd17 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers6 g
Vezels8 g
Eiwitten27 g
Zout1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1

Breng in twee pannen met deksel water met een snuf zout aan de kook.Snijd de prei in dunne ringen.Snijd de champignons in kwarten.Pers de knoflook of snijd fijn.

Koken
2

Kook de verse spaghetti in een van de pannen, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

Spek bakken
3

Verhit ondertussen 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de spekblokjes, prei, champignons en knoflook 6 - 8 minuten.Voeg de verse spaghetti, de helft van de bospaddenstoelenpesto en slagroom toe aan de pan. Roer goed en verhit nog 1- 2 minuten.

Serveren
4

Verdeel de pasta over de borden en verdeel de rest van de bospaddenstoelenpesto over de pasta.