HelloFresh
Verse conchiglie met broccoli en spek

Verse conchiglie met broccoli en spek

met romige saus van bospaddenstoelenpesto

QUICK & EASY
Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:Quick & easy
Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Noten
Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

250 g

Broccoli

250 g

Champignons

1 stuks

Knoflookteen

250 g

Verse conchiglie

(BevatGlutenbevattende granen)

50 g

Spekblokjes

100 ml

Slagroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

80 g

Bospaddenstoelenpesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)4081 kJ
Energie (kcal)976 kcal
Vetten61.0 g
waarvan verzadigd18.9 g
Koolhydraten73 g
waarvan suikers2.7 g
Vezels9 g
Eiwitten29 g
Zout1.2 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng in twee pannen met deksel water met een snuf zout aan de kook.Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in kleine blokjes.Snijd de champignons in kwarten.Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Kook de broccoli, afgedekt, in 4 - 5 minuten beetgaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.Kook de verse conchiglie, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

3

Verhit ondertussen 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de spekblokjes, champignons en knoflook 6 - 8 minuten.Voeg de verse conchiglie, broccoli, bospaddenstoelenpesto en slagroom toe aan de pan. Roer goed en verhit nog 1-2 minuten.

4

Verdeel de pasta over de borden.