Skip to main content

Spicy chicken in coconut milk, Bicol style

with rice noodles and cucumber side salad

Allergenen:
Vis

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Kippendijreepjes

50 gram

Brede rijstnoedels

½ stuk(s)

Knoflookteen

5 gram

Gemberpuree

½ stuk(s)

Komkommer

½ bosje(s)

Lente-ui

25 gram

Sojascheuten

10 ml

Vissaus

(Bevat: Vis)

25 gram

Rode currypasta

125 ml

Kokosmelk

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

30 ml

Water voor saus

naar smaak

Pikante rode saus

1 el

Wittewijnazijn

1 tl

Suiker

Voedingswaarden

Energie (kJ)3037 kJ
Energie (kcal)726 kcal
Vetten43.5 g
waarvan verzadigd24 g
Koolhydraten56.6 g
waarvan suikers12.2 g
Vezels5.4 g
Eiwitten25.6 g
Zout4 g
Potassium478 mg
Calcium61.3 mg
Iron2.2 mg

Benodigdheden

Wok
Pan
Kom

Instructies

1
2
3
4

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders