Kalkoenrollade met cranberrychutney
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kalkoenrollade met cranberrychutney

Kalkoenrollade met cranberrychutney

Met geroosterde aardappelen en geglaceerde groenten

Kalkoen is een feestgerecht bij uitstek en met dit recept al helemaal, want aan alle smaken is gedacht - van de hartige ham tot het bittertje in de zoetzure cranberry-chutney. De kalkoen in jouw Kerstbox heeft het Franse keurmerk Label Rouge, dat garandeert dat de kalkoen het hele jaar door in de buitenlucht doorbrengt en dubbel zo lang leeft als een traditioneel gekweekte kalkoen. Het vlees is wat donkerder en heeft een wildachtige smaak. De ham om de rollade zorgt dat het vlees heerlijk sappig blijft.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd1 uur 20 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Gele wortel

1 stuk(s)

Wortel

½ stuk(s)

Pastinaak

600 gram

Aardappelen

2 tl

Gedroogde rozemarijn

300 gram

Kalkoen met serranoham en cranberryvulling

(Bevat Melk (inclusief lactose))

80 gram

Cranberrychutney

(Bevat Mosterd)

3 bosje(s)

Verse tijm

(Kan bevatten Selderij)

½ jar

Honing

½ stuk(s)

Citroen

60 gram

Rucolamelange

Zelf toevoegen

1.5 el

Olijfolie

2 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)0 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies