
Kalkoen is een feestgerecht bij uitstek en met dit recept al helemaal, want aan alle smaken is gedacht - van de hartige ham tot het bittertje in de zoetzure cranberry-chutney. De kalkoen in jouw Kerstbox heeft het Franse keurmerk Label Rouge, dat garandeert dat de kalkoen het hele jaar door in de buitenlucht doorbrengt en dubbel zo lang leeft als een traditioneel gekweekte kalkoen. Het vlees is wat donkerder en heeft een wildachtige smaak. De ham om de rollade zorgt dat het vlees heerlijk sappig blijft.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Gele wortel
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Pastinaak
600 gram
Aardappelen
2 tl
Gedroogde rozemarijn
300 gram
Kalkoen met serranoham en cranberryvulling
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
80 gram
Cranberrychutney
(Bevat: Mosterd)
3 bosje(s)
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
½ jar
Honing
½ stuk(s)
Citroen
60 gram
Rucolamelange
1.5 el
Olijfolie
2 el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout