Gnocchi is een pastasoort die, anders dan andere pastasoorten, gemaakt wordt van aardappel in combinatie met meel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
175 gram
Gnocchi
100 gram
Spinazie
10 gram
Geraspte pecorino DOP
25 gram
Blauwekaasblokjes
10 gram
Walnootstukjes
75 ml
Culinaire room
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Appel
½ tl
Mosterd
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat appels flavonoïden bevatten? Dit zijn antioxidanten die ons beschermen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen in je lichaam veroorzaakt door bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
Tip: Scheur de spinazie eventueel in kleinere stukken als je niet van groot spinazieblad houdt.