Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade

Labels:
Familie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Naanbrood

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)

100 gram

Spinazie

(Kan bevatten Selderij)

65 gram

Rode kerstomaten

40 gram

Yazzara

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 tl

Witte balsamicoazijn

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)456 kcal
Energie (kJ)1906 kJ
Vetten34.4 g
waarvan verzadigd9.4 g
Koolhydraten11 g
waarvan suikers6.1 g
Vezels4.2 g
Eiwitten21.9 g
Zout1.4 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. 
  • Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Rundergehakt bakken
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. 
  • Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. 
  • Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Salade maken
3
  • Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. 
  • Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie (zie TIP), de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Tip: Snijd de spinazie klein, zo heb je een minder grove salade.

Serveren
4
  • Smeer de afgebakken naan in met yazzara.
  • Schep het gehakt met de spinazie erop.
  • Serveer de naanpizza met de salade.