Tomatensoep met balletjes is natuurlijk een klassieker, maar wij hebben de soep een leuke twist gegeven door er rode paprika, zoete abrikozen en zure room aan toe te voegen. Het resultaat: een warme soep boordevol groenten en met malse rundergehaktballetjes. De couronne met olijven vormt de perfecte metgezel.
Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
950 gram
Verse tomatensoep met gehaktballetjes
(Bevat: Gluten, Melk (inclusief lactose), Selderij, Soja)
1 stuk(s)
Couronne met olijven
(Bevat: Gluten)
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de couronne 5-6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.