
Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Bak deze week zelf scones en serveer ze met bosbessenjam en onze eigen versie van clotted cream: een heerlijk frisse room gemaakt van mascarpone, opgeklopte slagroom en een vleugje citroen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
260 gram
Speltbloem
(Bevat: Spelt Kan bevatten: Gluten)
8 gram
Bakpoeder
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
40 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
150 ml
Biologische boeren karnemelk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
200 ml
Room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
60 gram
Bosbessenconfituur
(Kan bevatten: Pinda's, Noten)
¼ stuk(s)
Citroen
70 gram
[Plantaardige] boter
55 gram
Suiker
1 tl
Zout



Tip: In dit recept maak je zelf clotted cream met slagroom en mascarpone. Voeg eventueel een beetje poedersuiker toe als je het te zuur vindt.
