
Volgens Italianen past elke pastasoort bij een bepaalde saus. Zo past linguine, het dikkere broertje van spaghetti, perfect bij een lichte saus op basis van olie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Passata
90 gram
Linguine
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
1.5 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Venkel
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ stuk(s)
Citroen
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
1 el
[Plantaardige] boter
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout



Tip: Is de saus te droog? Voeg dan nog een beetje kookvocht toe.
