HelloFresh
Indonesische curry-noedelsoep

Indonesische curry-noedelsoep

Met verse koriander en pinda's

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:VeggieQuick & easy
Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)SelderijPinda's
Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

1 stuks

Rode peper

1 stuks

Knoflookteen

400 g

Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette

(BevatSellerie, Kan sporen van allergenen bevatten)

100 g

Besengek-currypasta

(BevatGlutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose), Selderij)

250 ml

Kokosmelk

(Kan sporen van allergenen bevatten)

5 g

Verse koriander

(Kan sporen van allergenen bevatten)

40 g

Gezouten pinda's

(BevatPinda's)

200 g

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

500 ml

Groentebouillon

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3155 kJ
Energie (kcal)754 kcal
Vetten54.0 g
waarvan verzadigd24.6 g
Koolhydraten51 g
waarvan suikers12.6 g
Vezels8 g
Eiwitten16 g
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

• Bereid de bouillon. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn • Pers de knoflook of snijd fijn.

2

• Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. • Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. • Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. • Roer de currypasta door de groenten en roerbak nog 1 minuut.

3

• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. • Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. • Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.

4

• Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.