Bladerdeeg is een luchtig, kruimelig deeg dat wordt gemaakt door laagjes boter en deeg te stapelen. Tijdens het bakken ontstaan er knapperige, luchtige laagjes - perfect voor allerlei gerechten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Prei
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
1 stuk(s)
Laurierblad
50 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Rucola en veldsla
½ tl
Witte balsamicoazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Bloem
75 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout