
Bladerdeeg is een luchtig, kruimelig deeg dat wordt gemaakt door laagjes boter en deeg te stapelen. Tijdens het bakken ontstaan er knapperige, luchtige laagjes - perfect voor allerlei gerechten!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe)
½ stuk(s)
Prei
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
1 stuk(s)
Laurierblad
50 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Rucola en veldsla
½ tl
Witte balsamicoazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Bloem
75 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout





