
Chutney, afkomstig uit India, is er in vele soorten en kan zoet, zuur of pikant zijn. De uienchutney in dit gerecht, gemaakt van gekaramelliseerde uien, kruiden en azijn, heeft een zoete en pikante smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Wortel
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Kan sporen van allergenen bevatten, Gluten, Tarwe)
150 gram
Sperziebonen
20 gram
Uienchutney
⅓ zakje(s)
Currypoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
½ tl
Gemalen kurkuma
100 gram
Gekruid rundergehakt
(Bevat: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Tarwe, Kan sporen van allergenen bevatten)
½ el
[Plantaardige] boter
50 ml
Zoutarme runderbouillon
naar smaak
Peper en zout



