
Dit gerecht is geïnspireerd op Kefta mkaouara - kleine gehaktballetjes in een pikante tomatensaus. Het valt zowel bij kinderen als volwassenen in de smaak!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
4 stuk(s)
Rundergehaktballetjes met köfte-kruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
1 stuk(s)
Libanees flatbread
(Bevat: Tarwe)
¼ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
100 gram
Passata
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
¾ el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
50 ml
Water
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat puntpaprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.