
Wist je dat het Engelse woord coleslaw een verbastering is van het Nederlandse koolsla?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
80 gram
Portobello
100 gram
Rodekool en wortel
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Biologisch wit broodje met roggedesem
(Bevat: Gerst, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
2 stuk(s)
Ei
25 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Plantaardige] boter
¼ tl
Mosterd
1.5 el
Extra vierge olijfolie
¼ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn


Tip: Naast vette vis is ei één van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Een vitamine waar we gemiddeld te weinig van binnenkrijgen, terwijl we het hard nodig hebben voor de opname van calcium. Ei is naast vitamine D ook rijk aan vitamine A, B12 en selenium.

Tip: Draai de omelet halverwege voorzichtig om, of dek de pan af met een deksel als hij nog niet helemaal gaar is.
