HelloFresh
home iconhome iconReceptenarchief
arrow right iconarrow right icon
Fusion recepten
Broodje gehakt met gesmolten kaas

Broodje gehakt met gesmolten kaas

met groente en salade

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Quick & easy
Allergenen:Glutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)
Voorbereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

½ stuks

Rode ui

1 stuks

Knoflookteen

125 g

Champignons

200 g

Gekruid rundergehakt

300 g

Italiaanse groentemix

(BevatSellerie, Kan sporen van allergenen bevatten)

2 stuks

Bruine ciabatta

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 el

Passata

25 g

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 stuks

Tomaat

60 g

IJsbergsla en veldsla

(Kan sporen van allergenen bevatten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

¼ stuks

Runderbouillonblokje

1 el

Witte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2766 kJ
Energie (kcal)661 kcal
Vetten32.0 g
waarvan verzadigd11.6 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers14.0 g
Vezels10 g
Eiwitten39 g
Zout3.4 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan met deksel
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
.
.
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snipper de rode ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Hak de champignons fijn.

.
.
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak het rundergehakt, de ui en de knoflook 1 - 2 minuten. Meng goed, zodat het gehakt los bakt. Voeg de champignons en groentemix toe en bak, afgedekt, nog 4-5 minuten. Halveer de ciabatta's en bak de helften 3-4 minuten in de oven.

.
.
3

Voeg de passata toe aan de groenten en verkruimel het runderbouillonblokje erboven. Meng alles goed en laat nog 3-4 minuten zachtjes koken zonder deksel. Proef goed en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel daarna over de halve broodjes. Verdeel de geraspte kaas over de broodjes en bak nog 2-3 minuten bovenin de oven.

.
.
4

Snijd ondertussen de tomaat in blokjes.Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/4 el extra vierge olijfolie en 1/2 el witte balsamicoazijn. Meng de dressing met de tomaat en salade. Breng op smaak met peper en zout.Verdeel de halve broodjes over de borden en serveer de salade erbij.