Skip to main content
Frisse zalmbonbon met noordzeegarnalen
Frisse zalmbonbon met noordzeegarnalen

Frisse zalmbonbon met noordzeegarnalen

met appel-ricottavulling en dilledressing

Kerst is een feestje met HelloFresh! Het tweede gerecht van het kerstmenu is een echte smaakbom(bon). De vette, gerookte vis en de frisse vuling van appel en ricotta vormen een smaakvol contrast. Je kunt stap 1 t/m 3 al een dag van tevoren bereiden, dat zorgt voor meer rust op de dag zelf. Om je een handje te helpen doen we het maken van de bonbon voor in een video op Facebook.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Schaaldieren
Gluten
Vis

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd
NiveauMoeilijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

Appel

Verse dille & bieslook

Citroen

Volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Ricotta

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Noordzeegarnalen

(Bevat: Schaaldieren)

Baguette

(Bevat: Gluten)

Koudgerookte zalm

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Vis)

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders