
Dit gerecht is geïnspireerd op de Duitse curryworst! De curryworst werd in 1949 uitgevonden door een frietkot uitbater in Berlijn. Ketchup en currypoeder werden door Britse soldaten naar Duitsland gebracht en van daaruit is het gerecht ontstaan!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
20 ml
Currysaus
(Bevat: Mosterd)
1 stuk(s)
Ui
50 gram
Witte kool en wortel
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Appel
200 gram
Aardappelwedges
½ el
Olijfolie
½ tl
Wittewijnazijn
1.25 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



