Doe op iedere zeebaars een beetje bieslook-crèmesaus.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
200 g
Carotte
250 g
Pomme de terre à chair ferme
5 pièce(s)
Ciboulette fraîche
1 pièce(s)
Filet de bar avec peau
2 cs
Crème fraîche bio
1 cs
Huile d'olive
½ cs
Beurre
1 cc
Moutarde
à votre goût
Poivre et sel
Verwarm de oven op 220 graden. Breng 500 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel voor de bospeen en aardappelen (nicola).
Snijd de bospeen in de lengte doormidden en vervolgens in kwarten. Schil of was de aardappelen grondig, snijd in de lengte doormidden en daarna in lange smalle parten. Kook de bospeen en aardappelen samen, in de pan met deksel, 10 minuten. Giet daarna af.
Verdeel vervolgens de bospeen en aardappelen over een bakplaat met bakpapier, besprenkel met olijfolie en bak 15 minuten in de oven.
Snijd of knip ondertussen de bieslook klein.
Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de zeebaars 2 – 3 minuten per kant.
Haal de pan van het vuur en haal de zeebaars uit de pan. Roer de crème fraîche, mosterd en bieslook door het bakvet van de vis.
Verdeel de zeebaars, bospeen en aardappelen over de borden en serveer met de bieslook-crèmesaus.