"En papillote" is een Franse kooktechniek die "in papier" betekent. Ingrediënten worden in bakpapier of folie gevouwen en daarna gebakken. Deze methode stoomt het voedsel, waardoor het vocht en veel smaak vasthoudt!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Tarwe)
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Limoen
150 gram
Broccoli
1 stuk(s)
Tomaat
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)
15 gram
Hoisinsaus
(Bevat: Tarwe, Soja, Sesamzaad)
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout