Skip to main content
Wraps met zalm en groenten
Wraps met zalm en groenten

Coeur de boeuf zijn speciale tomaten! De tomaat heeft een gekke vorm en smaakt extra sappig.

Allergènes:
Lait (contient du lactose)
Poisson
Gluten

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation25 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

½

Échalote

1

Tomate à chair ferme

2 brin(s)

Origan frais

1 brin(s)

Persil frisé frais

(Peut contenir: Céleri)

2 cs

Crème fraîche bio

(Contient: Lait (contient du lactose))

1

Filet de saumon avec peau

(Contient: Poisson)

2

Pain plat libanais

(Contient: Gluten)

75 g

Salade iceberg, chou cabus et julienne de carottes

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Huile d'olive

½ cs

Huile d'olive vierge extra

½ cc

Vinaigre balsamique blanc

à votre goût

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion

Instructions

Snijd de tomaat klein.
1

Snipper de sjalot. Snijd de tomaat klein. Ris de blaadjes van de oregano en snijd of hak fijn. Snijd of hak de peterselie fijn. Maak een saus van de crème fraîche en peterselie.

2

Snijd de zalmfilet in blokjes.

Roerbak de de zalm, tomaat en oregano.
3

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur. Voeg de zalm toe en bak 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg vervolgens de tomaat en de oregano toe en roerbak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout en houd afgedekt warm.

4

Verhit een koekenpan op middelmatig vuur. Besprenkel het platbrood met water en verwarm het platbrood 30 seconden per kant in een droge koekenpan.

5

Meng de ijsbergsla-peenmix met de extra vierge olijfolie en witte balsamicoazijn in een saladekom.

Serveer met de overige salade en overige saus.
6

Smeer elk platbrood in met 1 el saus. Verdeel de zalm en de helft van de salade over het platbrood en rol het platbrood op. Serveer met de overige salade en saus.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes