Coeur de boeuf zijn speciale tomaten! De tomaat heeft een gekke vorm en smaakt extra sappig.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½
Échalote
1
Tomate à chair ferme
2 brin(s)
Origan frais
1 brin(s)
Persil frisé frais
(Peut contenir Céleri)
2 cs
Crème fraîche bio
(Contient Lait (contient du lactose))
1
Filet de saumon avec peau
(Contient Poisson)
2
Pain plat libanais
(Contient Gluten)
75 g
Salade iceberg, chou cabus et julienne de carottes
½ cs
Huile d'olive
½ cs
Huile d'olive vierge extra
½ cc
Vinaigre balsamique blanc
à votre goût
Poivre et sel
Snipper de sjalot. Snijd de tomaat klein. Ris de blaadjes van de oregano en snijd of hak fijn. Snijd of hak de peterselie fijn. Maak een saus van de crème fraîche en peterselie.
Snijd de zalmfilet in blokjes.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur. Voeg de zalm toe en bak 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg vervolgens de tomaat en de oregano toe en roerbak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout en houd afgedekt warm.
Verhit een koekenpan op middelmatig vuur. Besprenkel het platbrood met water en verwarm het platbrood 30 seconden per kant in een droge koekenpan.
Meng de ijsbergsla-peenmix met de extra vierge olijfolie en witte balsamicoazijn in een saladekom.
Smeer elk platbrood in met 1 el saus. Verdeel de zalm en de helft van de salade over het platbrood en rol het platbrood op. Serveer met de overige salade en saus.