Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Speltbaguette
(Bevat: Gluten)
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
50 gram
Belegen kaasplakken
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
75 gram
Spinazie
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden en bak de speltbaguette 6 - 8 minuten.
Kluts ondertussen de eieren met een vork in een kom en meng met de oude kaas en peper en zout.
Verhit de roomboter in een koekenpan, scheur de spinazie boven de pan klein en laat al roerende slinken.
Verdeel de spinazie goed over de bodem van de koekenpan, schenk het ei erin en bak een omelet op middellaag vuur. Draai halverwege om.
Snijd de speltbaguette open en beleg met de spinazie-kaasomelet.