
Varkenshaas is het meest malse stuk vlees van het varken. Wist je dat dit het enige stukje van het varken is dat je zelfs rosé kunt eten?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Zwartepepersaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
40 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Appel
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout




Tip: Heb je meer tijd? Rooster dan de pompoenpitten. Verhit een pan zonder olie op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen.