
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
⅓ stuk(s)
Courgette
50 gram
Doperwten
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Baguette
(Bevat: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Selderij, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Soja, Noten, Sesamzaad)
2.5 gram
Vers basilicum
20 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Geroosterde hazelnoten
½ el
Olijfolie
180 ml
Water
naar smaak
Peper en zout
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje


Tip: Kook de groene groenten zonder deksel, zodat ze hun frisgroene kleur beter behouden!

Tip: Heb je de soep van tevoren gemaakt? Verwarm deze dan terwijl je de baguette bakt. Zet de pan op laag vuur en verwarm de soep 10 minuten, zonder deksel.
